Alternativ


Manuell öppning

Tack vare en fjäderenhet kompenseras portens vikt och den kan öppnas manuellt.

Ett dubbelsidigt handtag är monterat på portbladet för att höja dörren, för att stänga bekvämt finns en vajer fäst inifrån.

Ett särskilt block kan dessutom användas för att öppna dörren manuellt. Öppning och stängning av dörren utförs då med hjälp av ett rep som hänger över blocket och är fäst i dörrbladet.

Det rekommenderas att använda blocket om dörren är över 2 meter hög med en yta på upp till 15 m2.

Automatisk öppning

Automatiserade garageportar ger en avancerad nivå av komfort. I dåligt väder finns det inget behov av att lämna din bil eller hus för att öppna eller stänga dörrarna. Det är bara att trycka på en knapp på fjärrkontrollen och eldriften öppnar eller stänger dörrarna.

För automatisering av Fortaxas garageportar erbjuder vi högkvalitativ och pålitlig automatik som tillverkas av Nice, Marantec, AN-Motors.

Några ytterligare komponenter, såsom fjärrkontroll, fotoceller, kontrollpaneler, signallampor, signallampor, etcetera förlänger möjligheterna och ökar säkerheten och funktionaliteten av hela systemet.

I samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda 24 månaders räntefri finansiering när du köper garageportar av oss. Våra tjänster innefattas av reglerna för ROT-avdrag, vilket betyder att du bara betalar för halva arbetskostnaden.

Kontakta oss så berättar vi mer om finansiering och ROT-avdrag.