Ytterligare möjligheterYtterligare garageingång

Fortaxas garageportar kan levereras med inbyggd gångdörr eller en sidodörr. Grinden ger ytterligare inträde i garaget, vilket gör det möjligt att förlänga dörrarnas livslängd, begränsa ansträngningar och energi samt att hålla värmen i rummet.

Fortaxa erbjuder två typer av inbyggda gångdörrar:

• Standardtröskel. På grund av en förstärkt struktur, kan en sådan dörr kan skäras i en bredd av högst 7 meter.

• Låg tröskel som uppfyller brandföreskrifter. Maximal bredd på dörrarna till denna dörr är 4,5 meter.

Platt tröskel ökar bekvämligheten med takskjutportar och säkerställer obehindrad rörlighet för vagnar och cyklar. Maximal bredd på dörrar är 5 m.

Dörren och porten harmonierar med byggnadens fasad och de båda kompletterar varandra perfekt. Dörren är tillverkad av paneler med samma mönster och färg som garageporten.

Tillbehör för säkerhet och komfort

Fönster
Naturlig belysning av garaget via fönster är ytterligare en fördel. Vi erbjuder flera typer av fönster.

På kundens beställning kan fönstren levereras med dekorativa infogningar av plast (kors eller solstrålar).

Fönster med dekorativa element markerar garageporten. Sådana dörrar passar perfekt med arkitekturen i privata hus och stugor.

Låssystem
En viktig fördel med Fortaxas dörrar är ett tillförlitligt låssystem. Kunden kan välja att installera en låskolv eller en speciell tvärslå som gör det möjligt att öppna porten från utsidan. Låset, som säkerställer tillförlitlig blockering av garageportar, monteras enkelt och har en estetisk utformning. Låset ger möjlighet att koppla in en anordning som tjänar för upplåsning av eldrift. Vid strömavbrott kan det användas för att växla dörrarna till manuell öppning.

Luftgaller
Luftgaller säkerställer naturlig luftning av lokalerna och kan vara inbyggd i dörrarna som ska uppfylla särskilda krav på brandsäkerhet.
Fortaxa erbjuder vita eller svarta galler med myggnät och stängningsbara ventilationsöppningar.

Vi kan även hjälpa dig med finansiering när du köper garageportar av oss. I samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda 24 månaders räntefri finansiering. Dessutom innefattas våra tjänster av reglerna för ROT-avdrag. Det betyder att du bara betalar för halva arbetskostnaden.

Kontakta oss så berättar vi mer om finansiering och ROT-avdrag.