Select Page

Glasmästare

Glaspartier

Din självklara glasmästare

Oavsett om du har ett trasigt fönster, om du vill göra en inglasning, eller om du funderar på att skaffa en glasfasad, så är vi den glasmästare du behöver. Vi finns representerade i de flesta större orter i Sverige såsom Stockholm, Göteborg och Malmö.

Dagens glasmästare är inte bara glasmästare i traditionell mening. Användningen och utvecklingen av glas som byggmaterial och inredning går snabbt framåt och glasets användningsområden vet nästan inga gränser. Det gör att vi som glasmästare hela tiden håller oss à jour med utvecklingen och kan erbjuda den bästa lösningen för dig.

Glasmästare med erfarenhet

Per definition är en glasmästare en hantverkare som hanterar, installerar och säljer glas. Men vi är mer än så. Vi ger dig personlig konsultation och finns med från början till slut när du ska installera stora eller små glasarbeten i din verksamhet.

Med vår erfarenhet och kunskap vill vi vara det självklara valet av glasmästare. Oavsett om det handlar om mindre reparationsarbeten eller stora projekt så finns vi här för dig och ditt företag. Vi kan hjälpa dig att återställa eller förnya din verksamhets fasad, fönster eller interiör.

Glasmästare i Stockholm som fixar allt

En glasmästare värd namnet ska även ha ett gediget utbud av glas. Därför kan vi erbjuda allt från fönster till hela glasfasader. Hos oss kan du även få hjälp med glaspartier, glasdörrar, glasväggar, inglasning och säkerhetsglas. Kort sagt, allt som har med glas att göra.

Som glasmästare finns vi även med om ni behöver konsultation vid renoveringar eller installationer av nytt glas. Därför finns vi mer än gärna till hands genom hela ditt projekt för att tillsammans med dig se till att dina glasytor kommer till sin fulla rätt och att de fyller sin funktion.

Vi arbetar dygnet runt

Förr eller senare kan alla komma att behöva en duktig och effektiv glasmästare. Då kan det vara tryggt att veta att vi finns tillgängliga dygnet runt. Via vårt journummer kan du snabbt få den hjälp du behöver om olyckan skulle vara framme. Vi räds inga utmaningar utan hjälper dig med det du vill ha hjälp med.

Kontakta oss när du behöver en glasmästare eller om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet.

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

 Importörvägen 4
120 44 Årsta

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa

Ring 020-21 00 25 dygnet runt för att komma till jouren