Select Page

Inglasning

Glaspartier

Inglasning – öppenhet och avskildhet

Det finns få saker som är så välkomnande som en vacker inglasning. Dessutom är det ett utmärkt sätt att skapa både öppenhet och avskildhet.

När folk i allmänhet pratar om inglasning tänker nog de flesta på att sätta fönster runt altanen eller balkongen. Men inglasning är ett begrepp som egentligen innefattar både stora och små jobb. Vi utför inglasningar som innefattar allt från stora fasader till mindre inglasningar av enskilda kontor.

Inglasning skapar kreativitet och köplust

Det som är gemensamt för all inglasning är att de ytor som blir inglasade inte bara får ett ökat ljusinsläpp och till synes öppnare ytor. De blir även attraktiva och skapar kreativitet hos dina medarbetare och köplust hos dina kunder.

Med dagens moderna tekniker har inglasning blivit ett allt vanligare inslag i de flesta miljöer. Glas är inte längre ett material som enbart används i fönster. Det är ett självklart inslag i byggindustrin och tack vare att utvecklingen fortsätter att ta stora steg framåt är glaset som material mycket pålitligt. Det gör att inglasning som alternativ till andra metoder är något som fler och fler ser fördelarna med.

Inglasning gör din verksamhet attraktiv

Ta gärna en titt på din arbetsplats och föreställ dig hur en inglasning skulle kunna se ut hos dig. Vill du öppna upp din fasad eller skapa transparens på kontoret? Kanske skulle du vilja se in i produktionshallen utan att öppna dörren? En inglasning är lösningen på alla dina frågor om öppenhet och transparens.

Skapa möjligheter med en inglasning

En inglasning ger dig även möjlighet att få avskildhet utan att du behöver stänga in dig på ett mörkt kontor eller en dunkel konferenslokal. Vi kan lova att dina möten med kunder och leverantörer blir mycket trevligare. Om du trots allt skulle vilja ha total avskildhet utan insyn i lokalen kan detta enkelt lösas med spegelglas eller någon annan form av tonade rutor som gör att du kan verka ostört i en annars ljus och luftig miljö.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur en inglasning kan göra din verksamhet mer attraktiv. Vi har svaren på dina frågor.

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

 Importörvägen 4
120 44 Årsta

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa

Ring 020-21 00 25 dygnet runt för att komma till jouren