Select Page

Portar för alla tillfällen

Alla fastigheter behöver fungerande och pålitliga portar. Oavsett om du letar efter en port till garaget eller om du behöver industriportar till företaget, så har vi det du behöver.

När det kommer till portar gäller det i första hand att identifiera vilken typ av port du behöver. Bra portar ska inte bara motsvara dina praktiska behov när det gäller placering, användning och storlek. Bra portar ska också underlätta och förbättra din vardag, såväl hemma som på jobbet.

Portar för hemmet och industrin

I vårt utbud av portar kan du hitta garageportar, garagedörrar, takskjutsportar, vipportar, slagportar och industriportar. Självklart kan vi även tillhandahålla portöppnare om du vill.

Portar och dörrar för garage finns i en rad olika utföranden som gör att du enkelt kan hitta den port eller dörr som passar dig bäst och som ger din fastighet det utseende du vill. Det spelar egentligen ingen roll om du vill ha en takskjutsport, en vipport eller en slagport. Vi har det du behöver.

Även våra portar för industri går att få i dessa utföranden. Eller varför inte investera i en vikport eller en rullport? I vårt gedigna utbud av industriportar lovar vi att du hittar det du behöver.

Ställ krav på dina portar

Välj dina portar efter dina behov. Rätt portar på rätt plats kan spara både tid och pengar. Det kanske inte är det första man tänker på när man ska installera nya portar, men portar som fyller sin funktion och används på det sätt de är avsedda för, kan faktiskt vara avgörande för hur väl arbetsflödet fungerar. Snabböppnande portar på rätt ställen underlättar för personalen att utföra sitt jobb på ett effektivt och säkert sätt.

Säkra portar som fungerar

Dessutom bör du välja portar som förstärker skalskyddet och förbättrar säkerheten för just din fastighet. Hos oss hittar du portar som klarar alla dina krav och förväntningar på vad som är en bra port. Kontakta oss för mer information och konsultation om vilken eller vilka portar du behöver. Vi har rätt port för rätt tillfälle.

Det är vårt jobb att se till att du kan sköta ditt jobb. Därför ser vi till att dina portar fungerar felfritt, så att du kan fokusera på verksamheten.

Vi friskriver för oss eventuell oaktuell / felaktig produktinformation på hemsidan. Vid förfrågan kontakta oss för att få korrekt projektspecifik produktinformation.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • Max. file size: 2 GB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

 Importörvägen 4
120 44 Årsta

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa

Ring 020-21 00 25 dygnet runt för att komma till jouren