Select Page

Portöppnare

Garageportar

Utrusta din port med en portöppnare

Till de flesta av våra portlösningar kan du beställa portöppnare. Det underlättar öppnandet väsentligt om dina portar är stora och tunga.

Portöppnare kan finnas i olika varianter. Dels som en fast monterad installation eller med fjärrkontroll. Eller varför inte fotoceller som känner av när ett fordon närmar sig porten? För privatpersoner handlar det oftast om bekvämlighet, men för industrier handlar det om att kunna jobba effektivt.

Portöppnare effektiviserar verksamheten

Oavsett vilken lösning du väljer för din portöppnare kan vi konstatera att en väl fungerande portöppnare underlättar och effektiviserar din verksamhet. Dessutom slipper du tunga lyft som i längden kan leda till personskada och sjukskrivningar. Med en portöppnare kan du se till att verksamheten fungerar som den ska utan att kärvande portar hindrar arbetsflödet och tillåter personalen att göra det de ska utan störande moment.

Installera portöppnare på din befintliga port

De flesta industriportar, takskjutportar och vipportar kan med ganska enkla medel modifieras till automatiska portar och förses med portöppnare. Det man behöver göra är att installera en motor som klarar av att öppna just din specifika port. Här finns det flera saker att ta hänsyn till. Bland annat portens utformning, vikt och placering.

När man gjort detta gäller det att hitta en portöppnare som dels klarar av vikten, men som också kan monteras utan att den blir ett störande moment för vare sig porten i sig eller att den blir ett hinder i lokalen. Oftast brukar inte detta vara ett problem men i mindre lokaler kan det vara bra att tänka efter lite extra när det gäller motorns placering.

Vi installerar din portöppnare

Slutligen gäller det att bestämma om man vill kunna fjärröppna porten eller om det räcker med att kunna trycka på en knapp bredvid porten. Det är egentligen bara dina behov som styr vilken lösning som blir bäst för dig. Men om porten öppnas och stängs ofta under dagen kan en fjärrstyrning vara ett bra alternativ.

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt portöppnare och se till att de installeras efter konstens alla regler. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • Max. file size: 2 GB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

 Importörvägen 4
120 44 Årsta

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa

Ring 020-21 00 25 dygnet runt för att komma till jouren