Select Page

För att förbättra panelens rostskyddande egenskaper appliceras ett zinklager om 225 u/m2 på stålkoppen. Panelens yttre sida behandlas med en tvåskikts polymerbeläggning (prime och emalj) 30-40 μm tjockt. Emaljen på panelens yttre sida är en polyuretanbeläggning, modifierad med polyamidpartiklar (PUR-PA). En sådan beläggning präglas med utmärkt korrosionsbeständighet, bevarar portytan mot mekaniska skador och tål exponering av tvättmedel och kemiska medel.

Förbättrad korrosionsbeständighet av Fortaxas industriportar säkerställs också genom tillämpning av komponenter i rostfritt stål (rullfästen, rullkoppar, mellanliggande gångjärn) samt belagda sidokoppar. Vägledande profiler är tillverkade av högkvalitativt stål med en 18-22 μm tjock zinkbeläggning. Detta säkerställer funktion och tilltalande utformning av dörren i många år framöver.

Att använda korrosionsbeständiga material är oerhört viktigt för platser med fuktig och fientlig miljö. Till exempel för biltvättar. Fortaxa erbjuder en speciell lösning. Rullfästen och gångjärn av rostfritt stål, målade sidoplåtar och vridfjädrar med förbättrad polyesterbeläggning och spårsystem i rostfritt stål med extra polyesterpulvermålning.

Tillämpning av korrosionsbeständiga material är viktigt inte bara för lokaler med ökad luftfuktighet utan även för kust- och industriregioner. Luften i sådana regioner är ofta rik på havssaltsdimma. Bladet i Fortaxas takskjutportar tål perfekt exponering av sådana faktorer och förblir fungerande hela dess livslängd.

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

 Importörvägen 4
120 44 Årsta

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa

Ring 020-21 00 25 dygnet runt för att komma till jouren
id, elit. sem, commodo porta. libero luctus elit. dolor