Select Page

Säkerhetsglas

Glaspartier

Säkerhetsglas ger dig ökad trygghet

Med säkerhetsglas menar man egentligen glas som minimerar eller förhindrar risken för personskador. Men ett bra säkerhetsglas är även ett skydd mot inbrott och annan yttre påverkan.

Säkerhetsglas är benämningen på glas som är behandlat för att bli tåligare och motverka glassplitter som kan vara farligt. Ett vanligt sätt att göra säkerhetsglas är att laminera det glas som ska sättas upp med en säkerhetsfilm. På så sätt kan man göra vanliga glasrutor till säkerhetsglas för en relativt billig peng.

Säkerhetsglas sparar pengar

Ett säkerhetslaminerat säkerhetsglas gör rutan tåligare och mer motståndskraftig mot slag och stötar. Lamineringen förhindrar dessutom glassplitter om rutan skulle gå sönder. Om olyckan skulle vara framme är det alltså mycket enklare och billigare att sanera, jämfört med om man har vanliga glasrutor.

Med ett laminerat säkerhetsglas får din fastighet dessutom ett avsevärt mycket bättre skalskydd. Ett laminerat säkerhetsglas gör det svårare för inbrottstjuvar att ta sig in i lokalen. Det gör att bevakningspersonalens möjlighet att hinna fram innan någon tagit sig in i lokalen ökar.

Behåll öppenheten med säkerhetsglas

Om man väljer ett laminerat säkerhetsglas istället för galler eller jalusier bibehåller man dessutom känslan av öppenhet, både för personal och kunder. Det skapar inte bara ett bra arbetsklimat utan bidrar även till att kunder och besökare känner sig välkomna i din lokal.

Våra säkerhetsglas kan levereras både som helt transparenta eller som tonade rutor. Oavsett vilket du väljer har samtliga våra produkter ett UV-skydd som stoppar den skadliga strålningen med 99 procent. På så sätt skyddar du inte bara personalen utan även de varor och inventarier som exponeras. Den tonade lamineringen reflekterar även bort 77 procent av instrålningen och fungerar även som insynsskydd då filmens metallskikt ger en spegeleffekt.

Säkerhetsglas med tio års garanti

Med det integrerade repskyddet kan du enkelt rengöra dina säkerhetsglas precis som vanligt utan att riskera repor i laminatet. Våra utbildade och certifierade installatörer klarar även de mest komplicerade installationer. Därför kan vi lämna tio års garanti på både installationen och på laminatets kvalitet.

Vill du ha mer information om hur säkerhetsglas kan göra din lokal säkrare? Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • Max. file size: 2 GB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

 Importörvägen 4
120 44 Årsta

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa

Ring 020-21 00 25 dygnet runt för att komma till jouren