Select Page

Snabbrullport Sector Plus

Portar, Snabbrullport

Motvikter garanterar säker och tillförlitlig prestanda med inbyggd motor, för perfekt estetisk rengöring.

Säkra och pålitliga tack vare det modulära motviktssystemet. Tekniskt avancerad, med en inbyggd motor som arbetar med minimal förbrukning av ström, vilket gör att energi sparas och förlänger livslängden på automation. Dörren innehar ett modulsystem med motvikts balansering med kraftiga drivremmar som garanterar säker, smidig och tillförlitlig drift och samtidigt förlänger livslängden på dörren.

Differentierade hastighetsinställningar för bättre effektivitet.  Robust, pålitlig och säker, det är den perfekta automatiska dörren för områden som snabbt måste hantera passage av varor eller människor, både inne i byggnader och till områden på utsidan. INVERTERmotion systemet erbjuder differentierade hastigheter, acceleration och bromsning, hög prestanda och säkerhet. Det kan lätt anpassas till alla typer av sammanhang både industriella och kommersiella, där hastigheten för tillträde är viktigt: stormarknader, bilhandlare, lager, logistik och produktionsanläggningar.

Estetisk, säker och flexibel duk. Den flexibla duken i Sektor dörren finns i en mängd olika standardfärger eller i specialfärger på begäran: kan även kombineras med en transparent central del, vilket gör att de mest skilda operativa krav kan uppfyllas, vilket garanterar ökad synlighet och förbättrar säkerheten vid passage genom dörren.

Med inbyggd motor som verkar på lägsta möjliga strömförbrukning för att spara energi. Dess dolda läge gör att även problem av en estetisk typ kan lösas utan att minska bredden på passagen.

Max höjd 6000mm Max bredd 6000mm

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

9 + 5 =

ADRESS

 Importörvägen 4
120 44 Årsta

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag
07-16

Övrig tid kontakta jouren
020-21 00 25

Fortaxa

Ring 020-21 00 25 dygnet runt för att komma till jouren