Select Page

Takskjutsportar

Garageportar

Takskjutportar – en smidig lösning

Det är inte alltid lätt att välja vilken port man ska ha. Men om du behöver portar som inte tar så stor plats, så ska du välja takskjutportar.

Alla portar har sina för- och nackdelar. Den stora fördelen med takskjutportar är att kravet på utrymme är minimalt. Porten försvinner helt enkelt upp i taket när den öppnas och lämnar området i och omkring porten öppet och utan hinder. Det gör att öppningen kan utnyttjas maximalt. Tack vare sin konstruktion, är takskjutportar ett mycket bra och populärt alternativ för de som vill ha en port som tar lite utrymme i anspråk.

Takskjutportar kräver minimalt utrymme

Takskjutportar är särskilt lämpade för till exempel lastkajer, där kraven på utrymme och fria passager är höga. Men de passar även utmärkt till hemmagaraget. Takskjutportar är dessutom som skapta för automatisk öppning, med eller utan fjärrkontroll. Och eftersom de öppnas uppåt kan du parkera riktigt nära utan att riskera skador på vare sig fordon eller port.

Om du planerar att köpa takskjutportar är det flera saker du bör tänka på. Det första är naturligtvis vart porten ska sitta. Därefter bör du se till att porten är utrustad med skenor, beslag och vajrar som står sig länge. Även fjädrar och andra slitdelar bör vara av hög kvalitet. Du ska ju ha din port i många år. Prata med oss så hjälper vi dig. Med våra takskjutportar kan vi garantera att du blir nöjd.

Säkerhetsklassificerade takskjutportar

Våra takskjutportar skräddarsys utifrån dina behov. Det gäller både utförande och färg, såväl som säkerhetsklassificering och automatik. Vi skapar din unika port helt efter dina önskemål. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna.

Takskjutportar kan till exempel utrustas med fönster och gångdörrar som gör att porten inte behöver öppnas i onödan. Det gör att man lätt kan se igenom och ta sig in eller ut utan att öppna hela porten. Våra takskjutportar är dessutom väderbeständiga och ger maximal säkerhet.

Kontakta oss om du vill veta mer om våra takskjutportar. Vi lovar att vi kan skapa din port utifrån dina krav och förväntningar.

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • Max. file size: 50 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

 Importörvägen 4
120 44 Årsta

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa