Select Page

Vikportar

Industriportar

Pålitliga och robusta vikportar

Vikportar är kanske den vanligaste typen av industriportar. De är lätta att manövrera och lämnar så gott som hela öppningen fri för passage.

Vikportar är portar där flera portblad sammanfogats med gångjärn för att porten ska ”fällas ihop” vid öppning. Ungefär som ett dragspel. Vikportar kan i princip fås med hur många portblad som helst. Det gör att de passar i stort sett alla öppningar, hur stora de än är. Oftast passar vikportar som bäst där det finns ett lågt överstycke, men det är ingen förutsättning för att installera vikportar.

Vikportar som passar ditt företag

Just vikportar går att få i en rad olika utföranden. Men det finns en del saker du bör ta ställning till innan du gör din beställning. Vill du ha inåt- eller utåtgående dörrar? Ska de öppnas manuellt eller vara automatiserade? Hur många delar ska dina vikportar innehålla?

Dessutom går det att installera gångdörrar i dina vikportar. På så sätt behöver du inte öppna hela porten om du snabbt behöver passera in eller ut ur lokalen.

Skyddande vikportar

Om det är exteriöra vikportar du är ute efter bör du dessutom välja sådana som förstärker skalskyddet och förbättrar säkerheten för fastigheten. Vi har vikportar som klarar alla dina krav och förväntningar på vad som är en bra vikport. Vår uppgift är att se till att du kan sköta ditt jobb. Därför ser vi till att dina vikportar fungerar felfritt, så att du kan fokusera på verksamheten.

Rätt vikportar på rätt plats

När du ska välja vikportar är det några saker du bör tänka igenom. Rätt vikportar på rätt plats kan spara både tid och pengar åt företaget. Vikportar som fyller sin funktion och används på det sätt de är avsedda för kan faktiskt vara avgörande för hur väl arbetsflödet fungerar. Snabböppnande och säkra vikportar på rätt ställen underlättar för personalen att utföra sitt jobb på ett effektivt och säkert sätt.

Kontakta oss för mer information och konsultation om hur vikportar kan utveckla dig och din verksamhet. Vi har rätt port för rätt tillfälle.

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • Max. file size: 2 GB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

 Importörvägen 4
120 44 Årsta

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa

Ring 020-21 00 25 dygnet runt för att komma till jouren