Select Page

Glasdörrar

Glaspartier

Öppna upp din verksamhet med glasdörrar

Om du vill ha ett snyggt och stilrent alternativ till vanliga dörrar så kan glasdörrar vara det du letar efter.

Glasdörrar kan fås i en mängd olika utföranden. Det som är helt avgörande för deras utformning är var de ska sitta och vilken funktion de ska ha. En ytterdörr bör till exempel vara gjord av någon typ av säkerhetsglas och sitta i en robust ram. En sådan dörr kan till och med vara säkrare och mer pålitlig än de traditionella dörrar som finns på marknaden.

Glasdörrar för alla tillfällen

Om dina glasdörrar ska vara en del av interiören, det vill säga att de ska finnas inne i lokalen, behöver kanske inte säkerhetstänket vara lika stort. Då kan du till exempel skaffa glasdörrar som inte är monterade i en ram, utan som är hängda direkt i karmen. Sådana glasdörrar bidrar till att ge lokalen identitet och kan  fungera som avskiljare i till exempel konferens- och kontorsmiljöer.

Det är inte helt ovanligt att butiker och näringsidkare använder sig av glasdörrar i sina entréer. Det gör verksamheten inbjudande och bidrar till ett ökat ljusinsläpp.

Glasdörrar i både fasad och inomhus

Om fasaden i övrigt helt eller delvis består av glas är glasdörrar ett utmärkt och i många fall ett självklart komplement som skapar helhet. Men om din fasad består av något annat material kan glasdörrar vara den detalj som din verksamhet behöver för att skapa en mer öppen och välkomnande miljö. Det bidrar inte bara till ökad trivsel och kreativitet hos dina medarbetare utan även till köplust hos potentiella kunder.

 

Moderna och säkra glasdörrar

Dagens glasdörrar är långt ifrån de glasdörrar som fanns förr i tiden. Nu för tiden finns det egentligen inga begränsningar när det gäller utförande och utseende. Dessutom är glasdörrar brandsäkra och ljudisolerande.

Hur kan vi hjälpa dig med dina glasdörrar? Kontakta oss för mer information och om du vill veta mer om hur glasdörrar kan göra ditt företag eller din verksamhet till en öppnare och inspirerande plats. Vi ger dig de glasdörrar du vill ha.

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • Max. file size: 128 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

Besöksadress
Fortaxa Sverige AB
Lissmavägen 16
142 91 Skogås

Postadress
Fortaxa Sverige AB
Stapelgränd 15
973 41 Luleå

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa