Select Page

Rulljalusier aluminium

Jalusier

Våra rulljalusier i aluminium är de starkaste i branschen. De är som alla våra jalusier lätta att anpassa för att passa din dörr- eller fönsteröppning i butiken. Som skalskydd är de perfekta att använda i exempelvis mindre handelsvagnar och gatukök, i gallerior samt i nattöppna serviceluckor. De erbjuder ett gott skydd mot stöld och insyn när du behöver ett lätthanterligt och smidigt material som inte väger för mycket.

Ett stort utbud av rulljalusier i övriga material

Utöver jalusier i aluminium kan vi även erbjuda ett brett sortiment av övriga rulljalusier i trä, stål samt perforerade rulljalusier. Du anpassar självklart materialvalet efter dina behov av säkerhet och hållbarhet. Har du funderingar kring vilken typ av jalusier som passar dig och din verksamhet bäst är du alltid välkommen att höra av dig direkt till oss. Vi är marknadsledande på denna typ av jalusilösningar i Sverige och vet vad som krävs för att göra stabila och lättarbetade installationer. Våra jalusier underlättar  det vardagliga arbetet i verksamheten. Oavsett om det gäller tyngre jalusier i stål för industrin eller om det gäller lättare jalusier i trä eller aluminium för användning inomhus.

Skalskydd för butiker och industri

Rulljalusier är en smidig lösning att använda som inbrottsskydd och har blivit en av våra mest sålda produkter. Vi skräddarsyr en skyddslösning så att den passar din verksamhet perfekt och anpassar jalusierna perfekt efter dina behov. Vid installationen ser vi till att de sitter ordentligt fast; oavsett storlek och hur omgivningen ser ut. Välj mellan solida eller perforerade rulljalusier beroende på om du vill ha möjlighet att exponera varorna bakom fönstret eller om du vill täcka öppningen till hundra procent.

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • Max. file size: 128 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

Besöksadress
Fortaxa Sverige AB
Lissmavägen 16
142 91 Skogås

Postadress
Fortaxa Sverige AB
Stapelgränd 15
973 41 Luleå

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa