Select Page

Glasfasad

Glaspartier

Skaffa en säker glasfasad

Funderar du på att skaffa glasfasad till din verksamhet? Då är vi den självklara partnern. Vi ger dig en glasfasad som är både snygg och säker.

Att ge sin verksamhet en glasfasad kan vara skillnaden mellan att märkas eller att vara osynlig. Med en glasfasad kan du bli den självklara blickpunkten. Vi levererar glasfasader till alla typer av verksamheter och ser till att du inte bara får en fasad som är estetiskt tilltalande utan även säker mot yttre påverkan.

Ställ krav på din glasfasad

Vilka krav ställer du på en glasfasad? Vi kan garantera att vi uppfyller samtliga dina krav när det gäller utseende, ljusinsläpp, säkerhet, inomhusklimat med mera.

På samma sätt som när vi installerar glaspartier i en fasad eller ett kontor ser vi till att din glasfasad anpassas efter dina önskemål och dina förutsättningar. Det innebär att du får en glasfasad helt utifrån dina behov och önskemål som dessutom klarar alla de funktionskrav som ställs.

Bland annat ser vi till att din glasfasad blir tät och står emot vädrets makter, samtidigt som du kan påverka ventilationen i lokalen. Såväl till vardags som vid eventuell brand eller rökutveckling.

En bra glasfasad ger en bra arbetsmiljö

Korrekt uppförda glasfasader bidrar även till en bättre energihushållning. Genom att ställa krav på värmeisolering och lufttäthet i fasaden kan vi leverera glasfasader som både begränsar värmeförluster och ser till att dina energikostnader minskar.

En glasfasad kan se bräcklig ut och verka lättforcerad. Men tack vare vårt säkerhetsglas gör sig tjuvar och banditer icke besvär. Om du dessutom kombinerar detta med vårt robusta påkörningsskydd har du så gott som eliminerat riskerna för inbrott via din glasfasad.

Passa på att foliera din glasfasad

Vill du ha hela eller delar av din glasfasad folierad så fixar vi självklart det. Vad sägs om att montera en solenergifolie på glaset? Den gör att du kan sänka dina uppvärmningskostnader. Eller varför inte en frostad folie som skyddar inventarier och personal från farlig UV-strålning? Alla våra folier blockerar mer 98 procent av UV-strålningen.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan utforma din glasfasad.

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • Max. file size: 128 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

Besöksadress
Fortaxa Sverige AB
Lissmavägen 16
142 91 Skogås

Postadress
Fortaxa Sverige AB
Stapelgränd 15
973 41 Luleå

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa