Select Page

Inbrottsjour, Dörrjour & Service

s

JOUR

Vi hjälper naturligtvis dig när olyckan är framme, oavsett om det gäller jour vid inbrott, dörrjour eller andra typer av akuta problem.
Ring 020-21 00 25 dygnet runt för att komma till jouren.

Service

Fortaxa Sverige AB erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal. Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.

Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

s

Inbrottsjour

Att drabbas av ett inbrott i sin bostad eller affärsverksamhet är en omskakande upplevelse, och något som kan göra en både arg och uppskrämd. Förutom att ringa polisen och anmäla inbrottet, står vi alltid beredda att hjälpa dig, vilken tid på dygnet det än gäller.

 

 

Omedelbara åtgärder

Har du blivit utsatt för ett inbrott har du förutom förlusten av värdesaker även antagligen fått husets, butikens eller restaurangens skalskydd förstört. Med detta menas att en dörr, ett fönster eller t. ex en gallergrind har blivit forcerad och uppbruten. Då är det naturligtvis av största vikt att skadan repareras omedelbart. Inbrottsjour innebär att vi åker ut och reparerar skadan omedelbart efter ett inbrott, när på dagen eller natten du än ringer.

 

Fortaxas inbrottsjour hjälper dig direkt

En säkerhetsdörr till en bostad eller en jalusi framför en butik eller restaurang är inte sällan helt förstörd när vi anländer. Då hjälper vi dig att riva bort det gamla skalskyddet och på plats installera en ny. Du ska känna att bostaden eller verksamheten är säkrad innan vi lämnar platsen.

 

Dörrjour

Låt oss säga det direkt: det finns inget sätt att helt skydda sig mot inbrott. Grundregeln är att om en tjuv vill ta sig in, tar han sig in. Dock finns det mycket man kan göra för att avskräcka tjuven och få honom att tycka att det inte är värt besväret.

Säkerhetsdörr eller gallergrind ett måste

Bor man i Stockholm är en säkerhetsdörr ett absolut krav. Bor man i en äldre fastighet, med vackra originaldörrar som man inte vill byta ut, kan man som ett alternativ välja att sätta in ett säkerhetsgaller. Men i så fall är det lämpligt att sätta upp en lapp på utsidan om att ett galler är installerat. Annars finns risken att en inbrottstjuv bryter upp ytterdörren i tron att inbrottet ska gå enkelt.

En vanlig dörr får en van inbrottstjuv upp på mindre än 15 sekunder. En säkerhetsdörr i stål med skyddsklass 3 tar åtminstone tio minuter att bryta upp med hårt slit och rejäla verktyg. En gallergrind likaså. Det säger sig självt att om tjuven är under tidspress och i en miljö där han riskerar att bli upptäckt, väljer han en enklare dörr om han har det alternativet.

 

Dörrjour för trygghet

Skulle olyckan vare framme kan du när som helst på dygnet ringa vår dörrjour. Vi kommer ut direkt och installerar en ny dörr. Efter ett inbrott är det lätt att man känner sig otrygg och vårt mål är alltid att du så snabbt som möjligt ska känna att ditt hem är en säker plats igen.

Avtal om inbrottsjour och dörrjour kan skrivas separat eller som en del i Fortaxas fullserviceavtal. Kontakta oss om du vill veta mer om vilka alternativ som fins och vilka olika typer av service vi erbjuder. Vi finns här för dig!

 

Inget skalskydd är 100% säkert

Inbrott kan idag ske när som helst på dagen, och går oftast väldigt snabbt och våldsamt till. Många inbrottstjuvar har lärt sig att genom att se till att ingen är hemma kan de relativt obehindrat bryta upp en dörr även med en hög skyddsklass på ett tiotal minuter.

I butiker och restauranger sker inbrotten såklart oftast på natten när verksamheten är stängd och inte många rör sig i området. Då kan tjuven få mycket tid på sig att bryta upp ett galler eller ett säkerhetsglas. Vår erfarenhet säger oss att om en tjuv har mycket tid så hjälper inte ens ett skalskydd med högsta skyddsklass.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • Max. file size: 128 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

Besöksadress
Fortaxa Sverige AB
Lissmavägen 16
142 91 Skogås

Postadress
Fortaxa Sverige AB
Stapelgränd 15
973 41 Luleå

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa