Select Page

Snabbrullportar

Industriportar, Snabbrullport

DITEC SECTOR RESET

Återställning av sektor är en självinsättning av upprullningsport med mjuk bottenkant som erbjuder utmärkt tätning. Denna port är lämplig för tunga applikationer.

DITEC SOFT RESET

Ditec Soft reset är en kompakt självinförande snabbrullport med en helt flexibel gardin och mjuk bottenkant. Porten har förbättrat utseende, utmärkt tätning och enkel användning.

PRODUKTBLAD : DITEC  SOFT RESET 

Snabbrullportar som öppnar upp och begränsar

Vissa passager används mer flitigt än andra. Vid sådana tillfällen är våra snabbrullportar det självklara alternativet.
I vårt gedigna utbud av snabbrullportar hittar du garanterat det du behöver. Det de alla har gemensamt är att de är gjorda för intensiv användning och de kan lätt anpassas till alla typer av sammanhang. Såväl industriella som kommersiella.

 

Snabbrullportar som lever upp till namnet

En av fördelarna med att använda snabbrullportar är att du snabbt kan hantera passager av människor eller varor utan att kompromissa med lokalens integritet. Till exempel om du har ett kylrum i direkt anslutning till lagret eller om du vill minimera värmeutsläppet vid lastkajen.

En traditionell rullport med en höjd på fyra meter kan ta upp till 20 sekunder att stänga. Våra snabbrullportar är specialkonstruerade för att minimera värmeförlust. De öppnar och stänger med en hastighet på upp till två meter per sekund och går att få i ett obegränsat antal kulörer. Allt för att de på bästa sätt ska passa in i din verksamhet.

 

Självreparerande snabbrullportar

Våra snabbrullportar är självreparerande. Det betyder att porten automatiskt kan återställas om den skulle råka bli stött och duken flyttats ur sitt läge. Du kan alltså undvika dyra reparationer om någon skulle råka köra på porten.

Men snabbrullportar är ju inte bara en duk som snabbt rör sig upp och ner. Detaljerna kring porten är också avgörande för hur bra och säkert dina snabbrullportar fungerar. Ramen och hårdvarudetaljerna i våra dockningshus är tillverkade av galvaniserat stål i lådsektioner. Den ena delen av ramen monteras mot byggnaden och den andra består av två oberoende teleskoparmar som fästs mot den yttre ramen. Dessa är konstruerade så att de ger vika om ett fordon av misstag kör på dem, för att sedan fjädra tillbaka.

 

Säkra snabbrullportar

Alla våra snabbrullportar är försedda med säkerhetsdon i form av fotoceller och kan styras med hjälp av fjärrkontroll, induktionsslinga eller rörelsedetektor.
Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur snabbrullportar kan förändra din verksamhet.

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • Max. file size: 128 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

Besöksadress
Fortaxa Sverige AB
Lissmavägen 16
142 91 Skogås

Postadress
Fortaxa Sverige AB
Stapelgränd 15
973 41 Luleå

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa