Select Page

Skjutdörrar

Glaspartier

Skjutdörrar är oslagbara när det kommer till att skapa utrymme i lokaler där varje kvadratmeter räknas. Dessutom kan de vara en vacker inredningsdetalj.

Vi lever i en tid där utrymmen, så väl hemma som på jobbet, ofta ska utnyttjas maximalt. Klumpiga dörrar lämnas öppna och blir ett störande moment. Och allt som oftast samlas damm och smuts i inte så prydliga högar bakom dem. Med skjutdörrar kan du slippa allt detta, samtidigt som du får möjligheten att utnyttja rummet till fullo.

Skjutdörrar skapar möjligheter

Skjutdörrar kan finnas i flera utföranden men syftet med dem är alltid detsamma – att på ett enkelt och smidigt sätt kunna öppna upp eller stänga till ett utrymme utan att kompromissa med rummets ytor. Genom att installera skjutdörrar frigör du rummets alla ytor och eliminerar alla frågetecken kring hur rummets ytor kan utnyttjas. Du slipper ta hänsyn till att dörren behöver svängutrymme för att öppnas och kan med fördel placera blommor eller andra föremål och inredningsdetaljer ända in på dörrkarmen. Dessutom är de tysta i jämförelse med traditionella dörrar som kan slås igen med buller och bång.

Skjutdörrar som inredning

Om du vill använda skjutdörrar som inredning i din verksamhet öppnar sig en hel värld av möjligheter. Den annars så ordinära passagen in och ut kan bli det blickfång du letat efter för att skapa ditt personliga uttryck.

Skjutdörrar i glas ger dig dessutom ytterligare dimensioner att jobba med. Här kan dina skjutdörrar utsmyckas i ett oändligt antal varianter och du ges möjligheten att skapa utrymmen som är både öppna och avskilda – samtidigt. Med hjälp av foliering och en rad andra metoder kan du dessutom förvandla dina skjutdörrar till veritabla konstverk som blir det självklara samtalet kring fikabordet.

Kontakta oss om skjutdörrar

Om du har funderingar på hur skjutdörrar kan bidra till att göra din verksamhet bättre och mer attraktiv är du mer än välkommen att kontakta oss för mer information och konsultation. Vi har kunskapen och erfarenheten att göra dina skjutdörrar till ett naturligt inslag i din verksamhet.

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • Max. file size: 128 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

 Importörvägen 4
120 44 Årsta

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa