Select Page

Markistyger och färger

Markiser

Till alla våra markiser så använder vi enbart färg och vävmaterial från världsledande företag som Dickson och Sandatex.

Många markistyger och färger att välja mellan

Markisens utsatta läge ställer hårda krav på kvaliteten på markistyget. Därför använder vi oss uteslutande av markisvävar från tillverkarna Dickson och Sandate. De tillhandahåller förstklassiga markisvävar i spinnfärgad akryl för svenska förhållanden. Tygerna är testade och godkända för att utstå sol, regn och vind utan att tappa sin lyster och sin motståndskraft. Vi vill att du ska veta att när du beställer en markis från oss så kommer den att hålla länge.

En vanlig markisväv är tillverkad för att klara vindar och lättare regn, men Sandatex erbjuder även enfärgade vattentäta markistyger som gör att man lugnt kan sitta kvar även när regnet tar i. Att sitta säkert mitt i ett sommarregn med sina gäster och äta, dricka och samtala i godan ro är en upplevelse man inte glömmer. Driver du en restaurang kan en vattentät markis vara av avgörande betydelse för att kunna erbjuda sittplatser utomhus under en hel sommar.

Din personliga prägel

Du har en bred palett av en- och flerfärgade markisvävar att välja mellan när du beställer din markis. Vi talar om flera hundra nyanser, så om du är ute efter precis den rätta nyansen för att passa ditt hus så kommer du med stor sannolikhet att kunna hitta den. Här hjälper vi naturligtvis också gärna till med vår erfarenhet och expertis. Markistygerna finns både enfärgade, mönstrade och blockrandiga i olika färgkombinationer. Att kunna välja färg på tug och konstruktion separat ökar ytterligare dina valmöjligheter.

Är du restaurang- eller butiksägare och vill ha markiser med tryck fixar vi så klart även det. Restaurangens eller butikens namn eller en logotyp på markiserna ger en proffsig känsla som gör att kunderna eller gästerna både imponeras och välkomnas. Oavsett dina behov, hjälper vi dig alltid att komma fram till en lösning för att ge dig de perfekta markiserna till din bostad eller din affärsrörelse. Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • Max. file size: 128 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

 Importörvägen 4
120 44 Årsta

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa