Select Page

Snabbrullport Smart Plus

Portar, Snabbrullport

Enkel och kompakt för snabb åtkomst. Smart är en snabbdörr präglad av rationalitet, kompakthet och modularitet: Dessa funktioner underlättar installation och att operationer skall kunna utföras utan svårighet på alla dess komponenter. Den robusta och viktiga bärande konstruktionen och motorn som är optimalt utformad och testade tillsammans med en modularitet av dukar, är de faktorer som gör Smart till en säker, estetisk, mycket pragmatisk dörr som är enkel och snabb att montera och praktiskt under underhåll, inspektion och kontroll. De extremt små storlekarna möjliggör installation även om det finns problem med utrymme.
Förutom den version med fullständig duk, kan även den modulära väljas med de olika färger som finns tillgängliga för den transparenta centrala sektorn.
Motorn som monteras på utsidan av dörren har olika hastighetsalternativ och garanterar maximal prestanda och enkel inspektion. Motorn levereras dessutom komplett med den manuella akuta nödöppningsenheten.
Motorn monteras till vänster som standard, men kan även monteras till höger som ett alternativ, för att bättre möta de olika operativa kraven.
Mjukstart- och mjukstop-funktionerna som är en del av systemet, minskar belastningen på mekaniska delar, vilket garanterar tillförlitlighet och förlänger samtidigt livslängden på dörren.

Max höjd 6000 mm
Max bredd 6000 mm

i

Offert & Rådgivning

Tillverkning

Montering

Service

Fortaxa Security erbjuder en mängd olika alternativ när det gäller service för våra produkter.
Det kan gälla besiktning, funktionskontroll eller mer akuta ärenden. För den som önskar total trygghet skriver vi fullserviceavtal.
Alla våra rullgaller, jalusier och portar är CE-märkta.
Kontakta oss för mer information om vilken service vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss

Vi finns representerade på alla större orter i Sverige med egen personal och kontor.
Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster.

Kontakt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ADRESS

 Importörvägen 4
120 44 Årsta

Tel:

08-556 616 70

info@fortaxa.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag

07-16

Övrig tid kontakta jouren

020-21 00 25

Fortaxa

Ring 020-21 00 25 dygnet runt för att komma till jouren
pulvinar sem, eleifend velit, ut vel, Nullam luctus eget dictum libero